Concurs pentru 63 de posturi adresat grefierilor cu studii superioare – 26 aprilie 2015

5 mart. 2015
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 6735

Despre

 • Posturi disponibile: 63
 • Termen-limită de înscriere: 16 martie 2015
 • Data examen: 26 aprilie 2015

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

CSM organizează prin Școala Națională de Grefieri un concurs de admitere pentru ocuparea a 63 de posturi pentru grefierii cu studii superioare juridice. Din cele 63 de locuri disponibile, 53 sunt pentru ocuparea posturilor vacante de grefieri la instanțele judecătorești, iar 10 reprezintă posturi vacante în cadrul parchetelor.

Examenul va fi organizat la București în data de 26 aprilie 2015, iar termenul-limită pentru înscrieri este de 16 martie 2015.

Concursul se desfășoară la nivel național, iar candidații se vor înregistra la tribunalele în a căror rază teritorială domiciliază.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Pentru a participa la concurs, candidații vor achita o taxă de 400 de lei și se achită la casieria tribunalului unde se face înscrierea.

Potrivit art. 22 din Regulamentul privind concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri, examenul va consta într-o probă scrisă din următoarele discipline: procedura penală, procedura civilă și organizarea judiciară.

Documente necesare pentru înscriere:

 1. – cerere tipizată;
 2. – actul de identitate (copie);
 3. – diploma de studii superioare (copie);
 4. – certificatul de cazier judiciar (original)
 5. – certificatul de cazier fiscal (original);
 6. – CV;
 7. – două fotografii color 2/3 cm;
 8. – adeverința medicală din care să rezulte aptitudinea candidatului de a exercita profesia;
 9. – chitanța de achitarea a taxei de înscriere la concurs.

Pentru mai multe detalii accesați anunțul publicat pe site-ul Școlii Naționale de Grefieri.

Concurs pentru 63 de posturi adresat grefierilor cu studii superioare – 26 aprilie 2015 was last modified: februarie 11th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter