SNG scoate la concurs un post de personal de instruire propriu – judecător sau procuror, în cadrul Departamentului relaţii internaţionale

1 Iul 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 589

Despre

  • Documentele necesare
  • Termen-limită: 5 iulie 2016

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Școala Națională de Grefieri (SNG) a anunțat declanșarea procedurii de recrutare pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu (cu normă întreagă) – judecător sau procuror, pentru disciplina Procedură civilă sau Procedură penală, în cadrul Departamentului relații internaționale al Școlii.

În vederea participării la procedura de selecție, persoanele interesate sunt rugate să transmită până la data de 5 iulie 2016 la nr. de fax 021/3103480 sau la adresa de email [email protected] următoarele documente:

• scrisoare de intenție;
• curriculum vitae;
• un plan de seminar pe tema stabilită de către comisia de selecție și materialele didactice aferente;
• înscrisuri relevante privind experiența profesională și pregătirea în specialitatea postului pentru care candidează;
• recomandare întocmită de instanța sau parchetul la care funcționează, inclusiv cu privire la respectarea normelor de etică și deontologie profesională, rezultată din evaluarea activității profesionale.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Candidații vor susține un interviu în fața comisiei de selecție care include și o prezentare demonstrativă a unui fragment din tema planului de seminar stabilită pentru selecție, corespunzătoare disciplinei pentru care optează.

Candidatul selectat de către comisia de selecție va fi supus aprobării Consiliului de conducere al Școlii. La solicitarea Consiliului de conducere, candidatul propus poate susține un nou interviu în fața Consiliului de conducere.

Candidatul selectat pentru postul de personal de instruire propriu (cu normă întreagă) va fi numit ca personal de instruire propriu în cadrul Școlii Naționale de Grefieri, prin detașare.

Pentru mai multe informații consultați sursa informației, anunțul Școlii Naționale de Grefieri.

SNG scoate la concurs un post de personal de instruire propriu – judecător sau procuror, în cadrul Departamentului relații internaționale was last modified: iunie 30th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter