Soarta cererilor de validare a popririi şi a executării silite împotriva terţului poprit după deschiderea procedurii insolvenței împotriva debitorului principal

19 apr. 2016
Articol UJ Premium
9 voturi, medie: 4,11 din 59 voturi, medie: 4,11 din 59 voturi, medie: 4,11 din 59 voturi, medie: 4,11 din 59 voturi, medie: 4,11 din 5 (9 votes, average: 4,11 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2701

Despre

  • Scopul, specificul şi exigenţele legii insolvenţei
  • Efectele şi consecinţele înfinţării popririi, validării popririi şi executării silite a terţului poprit

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Soarta cererilor de validare a popririi și a executării silite împotriva terțului poprit după deschiderea procedurii insolvenței împotriva debitorului principal was last modified: aprilie 18th, 2016 by Vasile Bozeșan

Recomandări

Abonează-te la newsletter