[UPDATE: Rezultate finale] Stadiul procedurii de selecție a unui coordonator de practică în cadrul Judecătoriei Sectorului 1 București

25 Oct 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 303

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 octombrie 2017: Rezultatele procedurii de selecție a unui coordonator de practică în cadrul Judecătoriei Sectorului 1, București 

INM a emis un comunicat prin care anunță faptul că a fost recomandată pentru recrutare doamna judecător Cristina Nicoleta Iachim, în vederea ocupării unui post de coordonator de practică la Judecătoria Sectorului 1 București .

În cea de a treia etapă a procedurii de recrutare, candidații la posturile de coordonator de practică au fost supuși evaluării în cadrul unei perioade de probă de o lună, în cadrul programului de stagiu al auditorilor de justiție, în perioada 11 septembrie 2017 – 8 octombrie 2017.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La finalizarea perioadei de probă, candidații au fost invitați să întocmească un raport al perioadei de probă și să realizeze o auto-evaluare în fața comisiei de selecție, desfășurată la data de 18 octombrie 2017.

De asemenea, auditorii de justiție aflați în coordonarea candidaților pe durata perioadei de probă au completat scurte chestionare de evaluare. Chestionarele completate au fost înaintate comisiei de selecție, având caracter consultativ.

În urma evaluării corespunzătoare etapei susținerii perioadei de probă, comisia de selecție, acordând punctaje de la 1 la 10, a constatat că toți candidații au depășit punctajul minim 8 și a întocmit clasamentul centralizat al candidaților, după cum urmează:
1. Cristina Nicoleta Iachim – Judecătoria Sectorului 1, București;
2. Mihnea Valentin Stoicescu – Judecătoria Sectorului 1, București.

Astfel, a fost recomandată pentru recrutare doamna judecător Cristina Nicoleta Iachim.

În conformitate cu dispozițiile art. 15 alin. 71 și art. 161 din Statutul personalului de instruire, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 531/2012, cu modificările și completările utlerioare, candidații care au obținut punctajul minim 8, dar pentru care nu s-a făcut propunerea de recrutare din lipsa locurilor disponibile, vor fi trecuți pe o listă de rezervă, din cadrul căreia Consiliul Științific poate propune Consiliului Superior al Magistraturii, în eventualitatea identificării necesității ocupării unui alt post în domeniul de referință, numirea în calitate de coordonator de practică a unei persoane în maximum un an de la încheierea procedurii de recrutare.

Candidații care doresc să li se comunice punctajul obținut în urma parcurgerii etapelor procedurii de recrutare sunt rugați să contacteze Departamentul de Formare a Formatorilor al INM, la următoarea adresă: [email protected]

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial al INM.

Sursa informației


Stadiul procedurii de selecție a unui coordonator de practică în cadrul Judecătoriei Sectorului 1 București

INM a emis un comunicat prin care anunță care este stadiul procedurii de selecție a unui coordonator de practică în cadrul Judecătoriei Sectorului 1 București.

În baza prevederilor art. 108, alin 1, din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară cu modificările și completările ulterioare, INM a anunțat la data de 7 iunie 2017 declanșarea procedurii de recrutare pentru ocuparea unui post de coordonator de practică la Judecătoria Sectorului 1 București – pentru auditorii de justiție din anul II de studiu, în cadrul Departamentului de formare inițială, cu respectarea formelor de publicitate impuse de prevederile Statutului personalului de instruire al INM (aprobat prin Hot. CSM 531/2012), termenul limită pentru depunerea candidaturilor fiind 10 iulie 2017.

În urma publicării anunțului, au fost înregistrate următoarele candidaturi:

1. Cristina Nicoleta Iachim
2. Mihnea Valentin Stoicescu

Interviul s-a desfășurat în data de 22 august 2017, potrivit programării comunicate candidaților.

După susținerea probei interviului, comisia de selecție a realizat un clasament al candidaților, acordând punctaje de la 1 la 10 pentru fiecare dintre criteriile indicate mai sus, constatând că domnii judecători Mihnea Valentin Stoicescu și Cristina Nicoleta Iachim au întrunit punctajul minim 8, calificându-se pentru următoarea probă constând în susținerea unei perioade de probă în cadrul programului de stagiu al auditorilor de justiție din anul II de studiu.

Programarea în vederea susținerii perioadei de probă va fi comunicată în timp util candidaților calificați.

Candidații care doresc să li se comunice punctajul obținut în urma parcurgerii etapelor procedurii de recrutare sunt rugați să contacteze Departamentul de Formare a Formatorilor al INM, la următoarea adresă: [email protected]

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial al INM

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] Stadiul procedurii de selecție a unui coordonator de practică în cadrul Judecătoriei Sectorului 1 București was last modified: octombrie 25th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter