Ștefan Deaconu: Avocații sunt un corp de elită

4 mai 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 952
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Prezent la Congresul Avocaților 2016, președintele Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera  de Comerț și Industrie a României, av. dr. Ștefan Deaconu, consideră că acest eveniment a fost un bun prilej pentru avocați în a dialoga și a găsi cele mai bune căi de a se promova ca un corp de elită, pentru că România are nevoie de avocați cu o bună reputație, foarte bine pregătiți profesional.

Referindu-se la tema Congresului Avocaților 2016, președintele Deaconu consideră că este aceasta este de actualitate și că, atât judecătorii, cât și procurorii și avocații trebuie să conlucreze, fiind parteneri în actul de justiție.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Ștefan Deaconu Congresul avocatilor 2016

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Ștefan Deaconu: Avocații sunt un corp de elită was last modified: mai 9th, 2016 by Ștefan Deaconu

Despre autor:

Ștefan Deaconu

Ștefan Deaconu

Este profesor universitar doctor și membru în Consiliul Facultății de Drept a Universității din București, președintele Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României și avocat în cadrul Baroului București.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter