[Notele și soluționarea contestațiilor] Subiectele și răspunsurile examenului de licență de la Facultatea de Drept a Universității „Al. I Cuza” din Iași

29 Iun 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1286

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 29 iunie 2016: Notele și soluționarea contestațiilor

Facultatea de Drept din cadrul Universității „Al. I Cuza” din Iași a publicat:


 Subiectele și răspunsurile examenului de licență de la Facultatea de Drept a Universității „Al. I Cuza” din Iași

Facultatea de Drept din cadrul Universității „Al. I Cuza” din Iași a publicat subiectele și răspunsurile examenului de licență din data de 27 iunie 2016, după cum urmează:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Sursa informației

👍Vezi și: Întrebările și răspunsurile simulării pentru examenul de licență de la Facultatea de Drept a Universității „Alexandru I. Cuza” din Iași

[Notele și soluționarea contestațiilor] Subiectele și răspunsurile examenului de licență de la Facultatea de Drept a Universității „Al. I Cuza” din Iași was last modified: iunie 29th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter