[Înregistrarea video] Șuete culturale la Facultatea de Drept – Mihail Neamțul: „Dragostea – calea regală. De ce-ar fi iubirea o bună investiție?”

769       0
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 8 aprilie 2016: Înregistrarea video

Vă invităm să urmăriți înregistrarea video a șuetei culturale din data de 10 decembrie 2015, susținută de domnul Mihail Neamțu:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Joi, 10 decembrie 2015,

De la ora 19:00

Facultatea de Drept a Universității din București

domnul Mihai Neamțu

Facultatea de Drept a Universității din București și Asociația Studenților în Drept vă invită la o nouă întâlnire din seria „Șuetelor culturale la Facultatea de Drept”, în data de 10 decembrie 2015, de la ora 19:00. Invitatul întâlnirii este domnul Mihail Neamțu, iar tema evenimentului va fi „Dragostea – calea regală. De ce-ar fi iubirea o bună investiție?”.

Accesul este gratuit, sub condiția înscrierii prin transmiterea unui email cu datele de contact la adresa [email protected], până la data de 7 decembrie 2015.

Sursa informației este Facultatea de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro)

[Înregistrarea video] Șuete culturale la Facultatea de Drept – Mihail Neamțul: „Dragostea – calea regală. De ce-ar fi iubirea o bună investiție?” was last modified: aprilie 18th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter