„Șuete culturale la Facultatea de Drept”: Nicolae Volonciu – „Desaga cu povești”

855       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Despre

  • Seria „Şuetelor culturale la Facultatea de Drept”
  • Invitat: prof. Nicolae Volonciu
  • Tema: „Desaga cu povești”
  • Când: 20 mai 2015, de la ora 19:00
  • Înscriere: până la data de 17 mai 2015

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității din București și Asociația Studenților în Drept (ASD) vă invită la o nouă întâlnire din seria „Șuetelor culturale la Facultatea de Drept”, la data de 20 mai 2015, de la ora 19:00. Invitatul întâlnirii este domnul profesor Nicolae Volonciu, iar tema evenimentului va fi „Desaga cu povești”.

Accesul este gratuit, sub condiția înscrierii prin transmiterea unui email cu datele de contact la adresa [email protected], până la data de 17 mai 2015.

Consultați anunțul publicat pe site-ul Facultății de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
„Șuete culturale la Facultatea de Drept”: Nicolae Volonciu – „Desaga cu povești” was last modified: mai 6th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter