Șuete culturale Șuete culturale la Facultatea de Drept – Tiberiu Soare: „Mai sus, și puțin într-o parte – lumea văzută de pe scenă”

297       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Șuete culturale la Facultatea de Drept – Tiberiu Soare: „Mai sus, și puțin într-o parte – lumea văzută de pe scenă” 📅 24 noiembrie 2016 București Șuete culturale la Facultatea de Drept – Tiberiu Soare: „Mai sus, și puțin într-o parte – lumea văzută de pe scenă”

Data 24 noiembrie 2016
Locația Facultatea de Drept a Universității București, Aula Magna

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept, Universitatea din București, Fundația Calea Victoriei și Asociația Studenților în Drept vă invită la o nouă întâlnire din seria Șuete culturale la Facultatea de Drept joi, 24 noiembrie 2016, de la ora 19:00, în Aula Magna.

Invitatul este domnul Tiberiu Soare, dirijor, care va aborda tema “Mai sus, și puțin într-o parte – lumea văzută de pe scenă”

Accesul este gratuit, sub condiția transmiterii unui email la adresa [email protected]uc.ro până la data de 20 noiembrie 2016.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Șuete culturale la Facultatea de Drept – Tiberiu Soare: „Mai sus, și puțin într-o parte – lumea văzută de pe scenă” was last modified: noiembrie 7th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter