Suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2016, precum şi aprobarea plăţii contribuţiei voluntare a României la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economic (H.G. nr. 553/2016)

8 Aug 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 369

Despre

  • M. Of. nr. 595 din 4 august 2016
  • H.G. nr. 553/2016

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
H.G. nr. 553/2016
(M. Of. nr. 595 din 4 august 2016)
– Se aprobă suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2016 din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2016, la capitolul 5101 „Autorități publice și acțiuni externe”, Titlul VII „Alte transferuri”, cu suma de 685 mii lei
– Se aprobă plata unei contribuții voluntare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), în vederea finanțării proiectului ce va fi realizat de OCDE privind analiza specifică a cinci sectoare-cheie ale domeniului guvernanței publice: funcția publică, coordonarea la centrul guvernului, guvernare deschisă, agenda digitală și managementul bugetar, în valoare de 150.000 euro

În M. Of. nr. 595 din 4 august 2016, a fost publicată H.G. nr. 553/2016 privind suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2016 din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2016, precum și pentru aprobarea plății contribuției voluntare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), în vederea finanțării participării României, prin Cancelaria Prim-Ministrului, într-un proiect de analiză specifică a cinci sectoare-cheie ale domeniului guvernanței publice.

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivei hotărâri de guvern.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Art. 1 din H.G. nr. 553/2016

Art. 1 stabilește faptul că se aprobă suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2016 din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2016, la capitolul 5101 „Autorități publice și acțiuni externe”, Titlul VII „Alte transferuri”, cu suma de 685 mii lei, în vederea plății contribuției voluntare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), reprezentând finanțarea participării României, prin Cancelaria Prim-Ministrului, într-un proiect de analiză specifică a cinci sectoare-cheie ale domeniului guvernanței publice care să fie realizată de OCDE.

Ordonatorul principal de credite răspunde de modul de utilizare, în conformitate cu dispozițiile legale, a sumei prevăzute la alin. (1).

De asemenea, Ministerul Finanțelor Publice este autorizat să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat și în volumul și structura bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2016.

Art. 2 din H.G. nr. 553/2016

Art. 2 dispune faptul că se aprobă plata unei contribuții voluntare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), în vederea finanțării proiectului ce va fi realizat de OCDE privind analiza specifică a cinci sectoare-cheie ale domeniului guvernanței publice: funcția publică, coordonarea la centrul guvernului, guvernare deschisă, agenda digitală și managementul bugetar, în valoare de 150.000 euro, în anul 2016.

De asemenea, echivalentul în lei al sumei prevăzute la alin. (1) se va calcula pe baza cursului de schimb leu/euro, comunicat de Banca Națională a României la data efectuării plății.

 

Suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2016, precum și aprobarea plății contribuției voluntare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economic (H.G. nr. 553/2016) was last modified: august 5th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter