Tematica și bibliografia pentru admiterea în notariat rămân neschimbate

2 iun. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1481
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Prin Hotărârea Consiliului UNNPR nr 26/2016 s-a stabilit că pentru anul 2016 nu se impune actualizarea tematicii și a bibliografiei pentru proba orală și pentru proba scrisă de la examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, tematică și bibliografie aprobate prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 48/2014 și menținute pentru anul 2015 prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 41/2015.

Sursa informației

👍Admiterea în profesiile juridice liberale: notar public

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Tematica și bibliografia pentru admiterea în notariat rămân neschimbate was last modified: iunie 2nd, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter