„Termenul rezonabil” din noul Cod de procedură civilă – exigenţă a procesului echitabil garantat de art. 6 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului

10 aug. 2016
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1195

Despre

  • Termen rezonabil
  • Proces echitabil
  • Convenția Europeană a Drepturilor Omului

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

„Termenul rezonabil” din noul Cod de procedură civilă – exigență a procesului echitabil garantat de art. 6 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului was last modified: august 8th, 2016 by Anelis-Vanina Istrătescu

Recomandări

Despre autor:

Anelis-Vanina Istrătescu

Anelis-Vanina Istrătescu

Este asist. univ. dr., Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti; Formator – Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor Bucureşti; Avocat, Baroul Bucureşti.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter