Traian Briciu: S-au clarificat o serie de aspecte legate de profesia de avocat

13 apr. 2016
3 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 5 (3 votes, average: 3,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1483
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La finele Congresului Avocaților, avocat dr. Traian Briciu, vicepreședinte U.N.B.R. și director I.N.P.P.A a remarcat faptul că dezbaterile Congresului au fost utile, deoarece s-au clarificat o serie de aspecte legate de profesia de avocat, fiind adoptate o serie de rezoluții care privesc atât profesia, cât și eficientizarea accesului cetățenilor la justiție.

Traian Briciu

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Traian Briciu: S-au clarificat o serie de aspecte legate de profesia de avocat was last modified: mai 5th, 2016 by Traian Cornel Briciu

Abonează-te la newsletter