Sesiunea de transfer a judecătorilor – iunie 2015

3 iun. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 990

Despre

  • Sesiunea de transfer a judecătorilor
  • Perioada: 2-8 iunie, inclusiv
  • Lista posturilor de judecător vacante și a celor ce urmează a se vacanta

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Secția pentru judecători a CSM a hotărât că este necesară organizarea unei sesiuni de transferuri, în luna iunie 2015, pentru tribunale și curți de apel, prin Hotărârea nr. 395/2015, potrivit anunțului publicat pe site-ul Consiliului.

În conformitate cu prevederile art. 2 alin. 21 din Regulamentului privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere. precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului CSM, cu modificările și completările ulterioare, cererile de transfer se depun la CSM cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 8 iulie 2015, inclusiv.

Lista posturilor de judecător vacante și a celor ce urmează a se vacanta este disponibilă pe site-ul CSM, la secțiunea Magistrați – Judecători – Locuri vacate, făcută publică în data de 2 iunie 2015.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Consultați anunțul publicat pe site-ul CSM (www.csm1909.ro).

Sesiunea de transfer a judecătorilor – iunie 2015 was last modified: iunie 3rd, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter