Transformarea unei societăți pe acțiuni în societate cu răspundere limitată – modalitate de restructurare a întreprinderii (I)

15 iul. 2015
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1454

Despre

  • Etapele schimbării formei juridice a societăţii pe acţiuni
  • Actul de modificare a actului constitutiv
  • Modificarea componenţei asociaţilor şi a firmei
  • Reducerea capitalului social
  • Forma actului de modificare a actului constitutiv
  • Înregistrarea şi publicitatea actului modificator
  • Dreptul de opoziţie la modificarea actului constitutiv al societăţii comerciale

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Transformarea unei societăți pe acțiuni în societate cu răspundere limitată – modalitate de restructurare a întreprinderii (I) was last modified: octombrie 5th, 2015 by Claudia Roșu

Recomandări

Despre autor:

Claudia Roșu

Claudia Roșu

Este doctor în drept, prof. univ. al Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității de Vest din Timișoara, redactor-șef la revista „Analele Universităţii de Vest Timişoara”, seria Drept, arbitru la Curtea de arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara, avocat în cadrul Baroului Timiş și lector INPPA.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter