Transportul rutier și transportul feroviar de mărfuri. Limitele legale ale răspunderii transportatorului pentru pierdere și avariere

27 nov. 2015
Articol UJ Premium
5 voturi, medie: 4,60 din 55 voturi, medie: 4,60 din 55 voturi, medie: 4,60 din 55 voturi, medie: 4,60 din 55 voturi, medie: 4,60 din 5 (5 votes, average: 4,60 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 776

Despre

  • Transportul rutier de mărfuri
  • Transportul feroviar de mărfuri

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Transportul rutier și transportul feroviar de mărfuri. Limitele legale ale răspunderii transportatorului pentru pierdere și avariere was last modified: noiembrie 26th, 2015 by Cristian Tănasă

Recomandări

Despre autor:

Cristian Tănasă

Cristian Tănasă

Este student în cadrul Facultății de Drept a Universității din București, câștigătorul premiului „Best Speaker” în cadrul Concursului Național de Procese Simulate de Drept Civil „Francisc Deak” și este în curs de redactare a unui proiect personal ce constă în îmbunătățirea reglementării în materia răspunderii civile delictuale din noul Cod civil.

Abonează-te la newsletter