Tranzacţionarea de instrumente financiare pe o piaţă reglementată: între supra-reglementarea proprie legislaţiei pieţei de capital şi lipsa unui izvor normativ expres al contractului „bursier”

22 nov. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 324

Despre

  • Lumea desemnată generic ca bursieră este o lume trepi­dantă, dominată în primul rând de grija împinsă până la obsesie pentru substanţa economică, pentru profitul căutat cu obstinaţie. Din această cauză, subtilităţile juridice nu sunt deloc gustate în această lume...

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Tranzacționarea de instrumente financiare pe o piață reglementată: între supra-reglementarea proprie legislației pieței de capital și lipsa unui izvor normativ expres al contractului „bursier” was last modified: noiembrie 21st, 2017 by Cristian Gheorghe

Recomandări

Despre autor:

Cristian Gheorghe

Cristian Gheorghe

Este conf. univ. dr. în cadrul Facultății de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” unde este titularul cursurilor Piața de capital și Drept comercial și avocat titular.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter