Invitație de a contribui la primul tratat de mediere din România

4 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 665
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În vederea realizării primului „Tratat de mediere” din România, Consiliul de Mediere lansează invitația mediatorilor interesați, cu activitate publicistică și practică relevantă, de a se implica în realizarea acestui proiect necesar dezvoltării profesiei de mediator la nivel național, după cum reiese din anunțul publicat de Consiliu.

Cei interesați vor trimite un CV precum și tema propusă vicepreședintelui Consiliului de Mediere, Zeno Daniel Șuștac, la adresa de e-mail: [email protected]

Drepturile de autor ale lucrării vor reveni Consiliului de Mediere, urmând a fi adoptată o hotărâre a Consiliului în acest sens.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Consultați sursa știrii, anunțul publicat de Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Invitație de a contribui la primul tratat de mediere din România was last modified: septembrie 4th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter