Trebuie să faci ceea ce simți și ceea ce crezi că ți se potrivește

2 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 680
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universul Juridic: Felicitări! Ești o proaspătă absolventă. Cu ce impresii termini această facultate?

Theodora Ioana Marin: Mulțumesc. Mă bucur că am terminat facultatea. Acum sper să fie bine la examenul de licență, să susțin lucrarea de licență și apoi mă pregătesc pentru magistratură.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Universul Juridic: De ce magistratură? De ce ai făcut această alegere?

Theodora Ioana Marin: Mi se pare că îți oferă mai multă stabilitate și în primul rând, așa cum a spus și dl profesor Briciu la discurs, trebuie să faci ceea ce simți și ceea ce crezi că ți se potrivește și ce te imaginezi că vei fi în viitor.

Universul Juridic: Dacă ar fi să rememorăm primii ani din facultate, primul curs, ce mi-ai putea spune?

Theodora Ioana Marin: Îmi amintesc primul curs, a fost la Drept roman și eram foarte emoționați toți. Eram foarte multe persoane, îmi aduc aminte, și am fost așa, copleșită, pentru că de obicei suntem maxim 30 de oameni. Dar mi-a plăcut încă de atunci, mi s-a părut foarte frumos.

Universul Juridic: Ce îți amintești din facultate, ce profesori te-au impresionat?

Theodora Ioana Marin: M-au impresionat foarte mulți profesori, cum ar fi dl prof. Valerian Cioclei, dl Birciu, la fel, mi-a plăcut, regretatul domn Ciobanu și am multe amintiri foarte frumoase și sunt, într-adevăr, niște modele pentru noi toți profesorii.

Universul Juridic: Dacă ar fi să dai un sfat unui tânăr care acum dă admiterea, ce i-ai spune?

Theodora Ioana Marin: Să fie foarte ambițios, să aibă încredere în el – asta-i foarte important – și să știe că dacă muncește și e serios, sigur o să fie totul bine.

Trebuie să faci ceea ce simți și ceea ce crezi că ți se potrivește was last modified: august 2nd, 2016 by Theodora Ioana Marin

Despre autor:

Theodora Ioana Marin

Theodora Ioana Marin

Este absolventă a Facultății de Drept, Universitatea din București - promoția 2016.

Abonează-te la newsletter