Tribunalul București. Serviciul de corespondență electronică va fi indisponibil

16 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 797

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Tribunalul București anunță într-un comunicat că la nivelul tribunalului în intervalul, 15-18.05.2017, serviciul de corespondență electronică va fi indisponibil.

Instituția informează că orice corespondență va fi direcționată prin poștă sau direct la Registratura fiecărei secții.

Acestă situație a apărut ca urmare a alertării Centrului National Cyberint, înaintată de către Direcția Tehnologia Informației – Ministerul Justiției tuturor instanțelor de judecată.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Tribunalul București. Serviciul de corespondență electronică va fi indisponibil was last modified: mai 16th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter