Tribunalul Comercial București se va deschide la 1 octombrie

15 iun. 2016
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2994

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Tribunalul Comercial din Capitală, un loc specializat unde se vor judeca litigiile comerciale se va deschide din 1 octombrie în complexul imobiliar Sema Parc, după aproape doi ani de la lansarea proiectului și a procedurii de găsire și închiriere a unui spațiu, conform președintei Tribunalului București, Laura Andrei, citată de Ziarul Financiar.

În urma unei licitații am închiriat aproape 3.000 de metri pătrați în Sema Parc pe o perioadă de cinci ani, iar de la 1 oc­tombrie secțiile șase și șapte (comercial) trebuie să se mute din Bulevardul Unirii 37, unde sunt acum, în cadrul Tribunalului București în noul spațiu, unde se vor judeca litigiile comerciale“, a spus pentru ZF Laura Andrei.

Acest tribunal comercial, cum va fi cunoscut în mediul de afaceri, va pleca cu 60 de judecători și aproape 100 de persoane auxiliare.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Noul spațiu va avea opt săli de judecată și zece săli de consiliu. La 31 mai pe rolul Tribunalului București era un sold de 30.000 procese comerciale (din 188.000, câte avea Tribunalul București) care vor pleca din toamnă în Sema Parc.

Sursa informației 

Tribunalul Comercial București se va deschide la 1 octombrie was last modified: iunie 15th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter