Tribunalul Suceava și Corpul Profesional al Mediatorilor Suceava au încheiat un protocol de colaborare

16 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 521

Despre

  • Implementarea și promovarea medierii
  • Activitățile de colaborare

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit documentului publicat de Consiliul de Mediere, Tribunalul Suceava și Corpul Profesional al Mediatorilor Județul Suceava au încheiat, în luna iulie a.c., un protocol de colaborare în vederea implementării și promovării medierii.

Obiectul Protocolului

Obiectul protocolului il constituie colaborarea în vederea promovării, sprijinirii și implementării medierii, în mica reformă a justiției, ca modalitate de soluționare a litigiilor, conflictelor sau disputelor pe cale amiabilă în zona de competență teritorială a Tribunalului Suceava.

Activitățile de colaborare

• organizarea de seminarii și simpozioane pe linia promovării medierii la nivelul tribunalului;

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

• afișarea Tabloului Mediatorilor autorizați emis de Consiliul de Mediere Romania, la avizierul instantelor din județ ce va fi efectuat de CPMJ

• colaborarea în organizarea de seminarii de informare cu reprezenanți ai altor instituții publice, precum și cu organizații non-guvernamentale de interes național sau local;

• elaborarea de articole despre procedura și practica medierii de către magistrați și mediatori și publicarea acestora pe site-urile fiecărei parți, precum și în publicațiile de specialitate.

Consultați sursa informațiilor, documentul publicat de Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Tribunalul Suceava și Corpul Profesional al Mediatorilor Suceava au încheiat un protocol de colaborare was last modified: septembrie 16th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter