Lansare de carte [Live text și galerie foto] Triplă lansare de carte în Oradea: „Universitarul Gh. N. Leon”, „Eugeniu Sperantia – Monografie” și „Codul de procedură civilă. Jurisprudență. Sinteze”

899       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Live text și galerie foto] Triplă lansare de carte în Oradea: „Universitarul Gh. N. Leon”, „Eugeniu Sperantia – Monografie” și „Codul de procedură civilă. Jurisprudență. Sinteze” 📅 25 mai 2016 Oradea [Live text și galerie foto] Triplă lansare de carte în Oradea: „Universitarul Gh. N. Leon”, „Eugeniu Sperantia – Monografie” și „Codul de procedură civilă. Jurisprudență. Sinteze”

Data 25 mai 2016
Locația Biblioteca Universității din Oradea

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 mai 2016: Live text și galerie foto

Pe data de 25 mai 2016 a avut loc tripla lansare de carte organizată de către Facultatea de Drept a Universității din Oradea, precum și Editurile Universul Juridic și Prouniversitaria.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Evenimentul a început cu prezentarea doamnei lect. univ. dr. Diana Cîrmaciu a cărții „Universitarul Gh. N. Leon”. A urmat prezentarea cărții „Eugeniu Sperantia – Monografie” – autor pe doamna asist. univ. dr. Mihaela Teaca, de către domnul prof. univ. dr. Drecin Mihai și domnul prof. univ. dr. Gabriel Moisa, respectiv de către reprezentantul Editurii „Prouniversitaria”.


Facultatea de Drept a Universității din Oradea, precum și Editurile Universul Juridic și Prouniversitaria au deosebita plăcere să vă invite la o triplă lansare de carte, miercuri – 25.05.2016 începând cu orele 13.00, la Biblioteca Universității din Oradea.

În prima parte a evenimentului va avea loc prezentarea cărților „Universitarul Gh. N. Leon” – având ca autor pe doamna lect. univ. dr. Diana Cîrmaciu,  respectiv „Eugeniu Sperantia – Monografie” – autor pe doamna asist. univ.dr. Mihaela Teaca, de către domnul prof. univ. dr. Drecin Mihai și domnul prof. univ. dr. Gabriel Moisa, respectiv de către reprezentantul Editurii „Prouniversitaria”. Autoarele sunt cadre didactice titulare ale Facultății de Drept, iar pentru membrii comunității academice a Universității din Oradea, aducerea în atenția publicului larg, printr-un demers științific de calitate cum este cel de față, a momentelor și mai ales a persoanelor care compun istoria vieții universitare greu încercată din Oradea, este o datorie de onoare pe care autoarele și-au asumat-o în consecință.

Partea a doua este rezervată unei teme de mare actualitate, abordată sub titlul: „Codul de procedură civilă. Jurisprudență. Sinteze” având ca autor pe domnul lect. univ. dr. Mircea Ursuța, care va fi prezentată de conf. univ. dr. Ioan Lazăr – Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia precum și de către reprezentantul Editurii „Universul Juridic”. Domnul lect. univ. dr. Mircea Ursuța este cadru didactic titular al Facultății de Drept și a fost membru în Comisia de redactare a legii pentru punerea în aplicare a noului Cod de procedură civilă.

Vă invităm așadar alături de noi, mai apoi la lectură, iar ulterior la reflecție, pentru că aceste cărți au toate argumentele să vă determine faceți aceste lucruri!

[Live text și galerie foto] Triplă lansare de carte în Oradea: „Universitarul Gh. N. Leon”, „Eugeniu Sperantia – Monografie” și „Codul de procedură civilă. Jurisprudență. Sinteze” was last modified: mai 25th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter