UE a făcut o nouă prelungire a controalele la frontierele a cinci ţări din Spațiul Schengen

8 Feb 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 213

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Statele membre UE au confirmat o nouă prelungire pe o perioadă de trei luni a controalelor la frontierele a cinci țări care fac parte din Spațiul Schengen.

Astfel, Germania, Austria, Danemarca, Suedia și Norvegia pot să continue să opereze controale la frontiere până pe data de 11 mai 2017. Controalele au fost reintroduse în 2015, fiind justificate prin prisma fluxul de imigranți cu care se confruntă aceste state.

Executivul europen a acceptat pentru prima oară în mai 2016 o prelungire excepțională a controalelor la frontiere restabilite de cele cinci state și a fixat ca obiectiv revenirea la situația normală până în decembrie 2016, însă acest obiectiv nu a fost atins.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

De asemenea, aceste derogări excepționale sunt valabile doar pentru anumite puncte de trecere a frontierei din cele cinci țări vizate. Pentru Austria, de exemplu, ele vizează frontierele terestre cu Ungaria și Slovenia, iar pentru Germania, frontiera terestră cu Austria – a anunțat Mediafax.

UE a făcut o nouă prelungire a controalele la frontierele a cinci țări din Spațiul Schengen was last modified: februarie 8th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter