[Hexagonul Facultăților de Drept – între tradiție și excelență] UJ-TV și Legal Point se relochează pentru câteva zile în capitala Moldovei, la Iași, cu ocazia desfășurării Hexagonului Facultăților de Drept

25 apr. 2016
4 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 54 voturi, medie: 3,00 din 5 (4 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.906
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 23 aprilie 2016: Festivitatea de premiere a Hexagonului Facultăților de Drept – Ediția 2016

Sâmbătă, 23 aprilie, începând cu ora 09:00, am transmis în direct, pe portalul Universul Juridic, wptest.universuljuridic.ro, festivitatea de premiere a Hexagonului Facultăților de Drept – Ediția 2016

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Festivitatea de premiere a Hexagonului Facultăților de Drept


Update 21 aprilie 2016: Hexagonul Facultăților de Drept – între tradiție și excelență

Joi, 21 aprilie, începând cu ora 17:00, am transmis, în direct, pe portalul Universul Juridic, wptest.universuljuridic.ro, o EDIȚIE SPECIALĂ a emisiunii „Legal Point”.

Invitații realizatorului emisiunii – Nicolae Cîrstea –, la ediția specială, au fost conducătorii delegațiilor Facultăților de Drept participante la Hexagonul din acest an: Prof. univ. dr. Tudorel Toader – Rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Conf. univ. dr. Flavius Baias – Decanul Facultății de Drept a Universității din București, Conf. univ. dr. Șerban Diaconescu – Prodecanul Facultății de Drept din Cluj, Prof. univ. dr. Sevastian Cercel – Decanul Facultății de Drept din Craiova, Conf. univ. dr. Adrian Circa – Prodecanul Facultății de Drept din Sibiu, Prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decanul Facultății de Drept din Timișoara, Conf. univ. dr. Sergiu Băieșu – Decanul Facultății de Drept din Chișinău.

Pe parcursul a 90 de minute, invitații au discutat cu realizatorul emisiunii despre cele mai importante momente din istoria Hexagonului, despre Hexagonul studenției dumnealor, despre ediția din acest an a concursului și despre șansele echipelor participante.

Emisiunea a fost transmisa, în direct, pe wptest.universuljuridic.ro.

Ediție specială a emisiunii „Legal Point”


Deschiderea Hexagonului Facultăților de Drept – Ediția 2016

„UJ-TV” și „Legal Point” se află pentru câteva zile în capitala Moldovei, la Iași, cu ocazia desfășurării Hexagonului Facultăților de Drept, la care participă șase dintre cele mai importante Facultăți de Drept din România (Universitatea din București, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj, Universitatea din Craiova, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Vest Timișoara) și, de asemenea, în calitate de invitat special, Facultatea de Drept din Chișinău.

Miercuri 20 aprilie, cu începere de la ora 19.00, am transmis în direct pe wptest.universuljuridic.ro Festivitatea de deschidere a Hexagonului Facultăților de Drept, cea mai mare competiție a studenților la Drept din România, a cărei înregistrare o puteți urmări aici:

După cuvântul conducătorilor delegațiilor, la finalul Festivității de deschidere s-a ales prin tragere la sorți ordinea echipelor în competiție:

– numărul 1: Facultatea de Drept din Timișoara;

– numărul 2: Facultatea de Drept din București;

– numărul 3 Facultatea de Drept din Craiova;

– numărul 4: Facultatea de Drept din Iași;

– numărul 5: Facultatea de Drept din Sibiu;

– numărul 6: Facultatea de Drept din Cluj.

Galerie foto


„UJ-TV” și „Legal Point” se relochează pentru câteva zile în capitala Moldovei, la Iași, cu ocazia desfășurării Hexagonului Facultăților de Drept, la care participă șase dintre cele mai importante Facultăți de Drept din România (Universitatea din București, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj, Universitatea din Craiova, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Vest Timișoara) și, de asemenea, în calitate de invitat special, Facultatea de Drept din Chișinău.

Universul Juridic, prin canalul său media „UJ-TV” și a emisiunii „Legal Point”, își dorește să reflecteze acest eveniment special anual, care se bucură de o desfășurare de forțe impresionantă: peste două sute de studenți de la cele șase Facultăți din România și de la Chișinău, peste patruzeci de cadre didactice. Această infrastructură este pusă anual la dispoziția studenților de la Facultățile de Drept de către cele șase Universități enumerate mai sus, concursul fiind organizat anual, prin rotație, de către fiecare Facultate dintre cele enumerate.

Am transmis în direct, miercuri, începând cu ora 19:00, deschiderea Hexagonului Facultăților de Drept.

Vom transmite în direct, sâmbătă, ora 9:00, festivitatea de premiere a Hexagonului Facultăților de Drept.

Emisiunea „Legal Point” se va bucura joi, începând cu ora 17:00, de o EDIȚIE SPECIALĂ la care sunt invitați conducătorii celor șase delegații, plus domnul Sergiu Băieșu, decanul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, emisiune care va fi transmisă, de asemenea, în direct.

Pe parcursul celor aproape trei zile vom discuta cu cadrele didactice care îi însoțesc pe studenți, care au contribuit și contribuie permanent la pregătirea acestora în cadrul Facultăților de Drept în interiorul cărora activează, bucurându-ne de reîntâlnirea pe care o vom avea cu aceștia și de această dată, așa cum o facem de mulți ani prin evenimentele din interiorul mediului academic, și nu numai, pe care le derulăm.

Așteptăm să ne revedem curând cu noutăți de la Iași, puncte de vedere, discuții și dezbateri cu cadrele didactice și decanii Facultăților de Drept.

Transmisiile noastre în direct de la Iași de joi și sâmbătă le puteți urmări pe portalul wptest.universuljuridic.ro

[Hexagonul Facultăților de Drept – între tradiție și excelență] UJ-TV și Legal Point se relochează pentru câteva zile în capitala Moldovei, la Iași, cu ocazia desfășurării Hexagonului Facultăților de Drept was last modified: aprilie 25th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter