Sinteza primelor 24 de ore ale campaniei „Ai DREPTUL la BLACK FRIDAY” 2015

21 nov. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 657
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Campania UJmag.ro “Ai DREPTUL la Black Friday!”

UJmag.ro, liderul de necontestat al vânzărilor on-line de carte juridică, anunță că în primele 24 de ore ale campaniei Black Friday a egalat vânzările realizate în toată campania de 3 zile derulată în 2014.

Peste 1100 de cărți COMANDATE

Derulată sub titulatura „Ai DREPTUL la Black Friday!”, prima zi a campaniei derulată de UJmag.ro în 2015 a înregistrat peste 1100 de cărți comandate.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Mai mult de 50.000 de lei ECONOMISIȚI

UJmag.ro estimează dublarea valorii cărților comandate până la încheierea campaniei datorită suplimentării stocului cu încă 1800 de cărți. În prima zi a campaniei, cuantumul înregistrat în cadrul reducerilor pentru cărțile comandate depășește suma de 50.000 de lei. Cărțile acordate gratuit, ca beneficiu suplimentar pentru comenzile mari, au depășit 150 de exemplare.

Cea mai MARE comandă

Cea mai mare comandă înregistrată are o valoare de 3.915 lei și a fost înregistrată vineri la ora 15:37.

Top 3 cele mai vândute cărți

1.Explicațiile noului Cod penal. Vol. III. Art. 188-256

Ediție coordonată de George Antoniu și Tudorel Toader.
Autori: Versavia Brutaru, Constantin Duvac, Ion Ifrim, Daniela Iuliana Lămășanu, Ilie Pașcu, Marieta Safta, Constantin Sima, Ioana Vasiu

Explicatiile noului Cod penal. Vol. III. Art. 188-256

2. Noul Cod de procedură civilă. Comentat și adnotat. Volumul I, Ed. a-ll-a

Ediție coordonată de Viorel Mihai Ciobanu și Marian Nicolae.
Autori: Flavius A. Baias, Violeta Belegante, Traian Cornel Briciu, Claudiu Constantin Dinu, Bogdan Dumitrache, Gheorghe Florea, Ma ria Fodor, Iulian Gîlgcă, Decebal-Adrian Ghinoiu, Cristina Irimia, Adina Nicolae, Evelina Oprina, Alina Rădoi, Mirela Stancu, Șerban-Alexandru Stănescu, Anișoara Ștefănescu, Mihaela Tăbârcă, Mircea Ursuța, Gheorghe-Liviu Zidaru

Noul Cod de procedura civila. Comentat si adnotat. Volumul I Editia a-ll-a

3. Noul Cod de procedură civilă republicat și legislație conexă. Ed. Premium

Legislație consolidată și index. Colecția PRO LEGE

Noul Cod de procedura civila republicat si legislatie conexa.

Înregistrarea și livrarea comenzilor

Vânzările UJmag.ro au crescut cu 500% față de vânzările zilnice înregistrate într-o perioadă obișnuită. Cu toate acestea, activitatea de înregistrare și livrare a comenzilor se desfășoară în condiții optime. Timpul de livrare maxim pentru toate comenzile este estimat la o săptămână.

Creștere a traficului cu 140%

Traficul înregistrat de UJmag.ro, în prima zi a campaniei „Ai DREPTUL la Black Friday!” 2015, a fost cu 140% mai mare față de Black Friday 2014. Cu toate acestea, nu au fost înregistrate probleme privind funcționarea optimă a site-ului UJmag.ro. Numărul utilizatorilor care au realizat comenzi de pe dispozitivele mobile a crescut cu 90% față de anul trecut și este în continuă creștere.

Dublarea vânzărilor în cadrul campaniei

UJmag.ro estimează dublarea vânzărilor în campania „Ai DREPTUL la Black Friday!” 2015 față de vânzările realizate în campania similară din anul 2014.

Promovare pe JURIDICE.RO

Succesul campaniei se datorează, cu siguranță, disponibilității colegilor noștri de la juridice.ro care au promovat cu generozitate aceasta campanie. Fără susținerea celui mai important portal cu informații juridice specializate, eforturile noastre nu ar fi avut aceste rezultate, iar de reducerile acordate nu ar fi putut beneficia atât de mulți colegi din domeniul juridic. Mulțumim JURIDICE.RO!

Noi oferte și reduceri, EXCLUSIV pe UJmag.ro!

A doua și a treia zi de BLACK FRIDAY vin cu suplimentarea ofertelor și a reducerilor acordate!

👍VEZI CAMPANIA „Ai DREPTUL la BLACK FRIDAY!” derulată de UJmag.ro și susținută de JURIDICE.ro.

Sinteza primelor 24 de ore ale campaniei „Ai DREPTUL la BLACK FRIDAY” 2015 was last modified: noiembrie 18th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter