UJmag.ro organizează campania ,,VARA PREMIILOR”, în perioada 11-27 august 2017

11 aug. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 260

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Campania „VARA PREMIILOR”  la UJmag.ro

Campania „VARA PREMIILOR” organizată de către Universul Juridic Magazin în colaborare cu editurile Universul Juridic, Wolters Kluwer, Editura Neverland, Pro Universitaria și Evrika Publishing pe cea mai mare librărie de carte juridică, www.ujmag.ro, vine cu o ofertă răcoritoare ce constă în reduceri spectaculoase, premii inedite și transport gratuit.

,,Vara premiilor” este o campanie desfășurată pe o perioada de 16 zile, în perioada 11-27 august 2017, prin intermediul căreia puteți beneficia de avantaje multiple:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

De „ VARA PREMIILOR” ai cele mai bune promoții și inițiative unice, exclusiv pe UJmag.ro, astfel:

– posibilitatea de a achiziționa ultimele noutăți editoriale din domeniul dreptului, cu reduceri începând de la 25% și până la 70%;

Reducere 30% pentru orice pachet de carte al editurilor Universul Juridic, Wolters Kluwer, Editura Neverland, Pro Universitaria și Evrika Publishing;

– Pachete la prețuri speciale (până la 51%);

Transport gratuit pentru comezile de peste 99 de lei;

Gratuit un cod comentat/adnotat la alegere pentru comenzile de peste 499 lei*


* Regulament: Participă la concurs toate comenzile ce depășesc valoarea de 150 lei; la fiecare 150 de lei se obține o șansă de caștig. Cu cât valoarea comenzii este mai mare cu atât cresc șansele de câstig. Desemnarea căștigătorilor se va face prin tragere la sorți pe data de 5 septembrie 2017.
Promoția este valabilă în limita stocului disponibil, se adresează exclusiv utilizatorilor finali și nu se cumulează cu alte oferte sau promoții.

UJmag.ro organizează campania ,,VARA PREMIILOR”, în perioada 11-27 august 2017 was last modified: august 11th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter