Un liant între două lumi (III). Omul Ion Deleanu*

1 iun. 2017
12 voturi, medie: 4,58 din 512 voturi, medie: 4,58 din 512 voturi, medie: 4,58 din 512 voturi, medie: 4,58 din 512 voturi, medie: 4,58 din 5 (12 votes, average: 4,58 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1228

Despre

  • Oamenii cu adevărat speciali au un dar
  • Nu simți că vor să te manipuleze mental sau comportamental

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Oamenii cu adevărat speciali au un dar – darul de a te face să te simți firesc, natural, lejer și, mai ales, deloc apăsat. De fapt, te fac să uiți în prezența cărei personalități ești. Sunt umani, sunt generoși și au un firesc în modul de a interacționa care te dezarmează de orice păreri preconcepute cu privire la Ei.

Nu simți că vor să te manipuleze mental sau comportamental. Nu simți că te strivesc cu greutatea numelui sau renumelui Lor… Nu vor să-I recunoști, proslăvești sau preamărești prin modul de adresare, prin interacțiune sau măcar prin gesturi ori limbajul corpului când interacționezi cu Ei.

Ei știu cine sunt! Nu au nevoie să-și ia din interacțiunea cu tine recunoașterea, stima de sine sau respectul!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Fac lucrurile firesc… prea firesc…

Dar mai ales te pun pe tine în valoare… Te așază într-o lumină în care nici tu nu te recunoști. Te valorizează făcând din tine un interlocutor egal Lor. Scot în evidență acele puține lucruri bune pe care tu știai că le ai. Dar mult mai multe altele noi!

Îți zâmbesc cu zâmbetul oamenilor buni… Cu zâmbetul omului împăcat… Al omului generos… Neîntinat… Necontaminat de nimic… De nimeni…

Simți căldura Lor… Te lasă să-I atingi… Îți mângâie sufletul și corpul cu aura Lor… Se contopesc cu tine într-un firesc primordial…

Vin din altă dimensiune… Din altă parte… Nu au nimic din lucrurile cu care ești obișnuit… Din lucrurile oamenilor…

Sunt atât de liniștiți… Maiestuoși…

I-am întâlnit… sunt puțini…

I-am ascultat auzind dincolo de ce verbalizau…

I-am privit asimilând mai mult decât vedeam…

I-am atins și m-au lăsat să mă contopesc cu Ei…

Când rostești numele Lor, spui mai mult decât literele cuvintelor… Când ii vezi, privirea ta primește mai mult decât percepția în sine… Când îi auzi, picură bucurie și liniște în tine… Când simți toate astea, știi că n-a fost în zadar că ai ajuns până aici… Și că ce va fi după va fi bine…

Sunt astfel de oameni care trăiesc în altă dimensiune, deși sunt aici – printre noi… Sunt oameni care n-au nevoie de nimic ca să fie „acolo”, deși „aici”… Sunt oameni care te schimbă apărând în viața ta…Sunt oameni care, fiind firești, îți schimbă existența, modul de gândire… viața… Sunt oameni care vin din altă lume… Oameni care leagă cele două lumi – lumea ta cu lumea Lor… acea lume cu cea în care trăiești tu… cu care tu ești obișnuit…

Pentru mine, Omul Ion Deleanu este acest liant. L-am văzut! L-am ascultat! M-a lăsat să-L ating! Și am înțeles…

 

👍Citește și: Un liant între două lumi (I). Ion Deleanu

👍Citește și: Un liant între două lumi (II). Academicianul Ion Deleanu


*Editorial dedicat memoriei Omului și Profesorului Ion Deleanu (4 mai 1937 – 1 iunie 2014), personalitate de primă mărime a publicisticii juridice românești, doctrinar de neegalat, unic făuritor de slovă, orator desăvârșit, emerit Profesor, exponent de vază al școlii juridice clujene.

Un liant între două lumi (III). Omul Ion Deleanu*

was last modified: iunie 1st, 2017 by Nicolae Cîrstea

Recomandări

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC, PRO UNIVERSITARIA, EDITURA NEVERLAND şi al ujmag.ro. În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter