UNBR. 11 avocaţi din Alba, la al 31-lea Congres al Uniunii Avocaţilor Europeni

30 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 287

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UNBR anunță într-un comunicat emis în data de 30 iunie următoarele:

„O delegație de 11 avocați din cadrul Baroului Alba au participat în această săptămână la al 31-lea Congres al Avocaților Europeni, ce s-a desfășurat la Roma, în Italia.

Delegația din Alba care a participat la congres a fost formată din av. Mihai Baco, av. Cosmin Bercu, av. Laura Bercu, av. Dana Serghie, av. Șuteu Codruța, av. Bogdan Tomulețiu, av.Iulia Giurgiu, av. Avram Ileana, av.Crișan Mircea, av. Popa Carmen și av. Varmaga Mirona.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La finalul anului 2016, Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, a fost ales vicepreședinte al Uniunii Avocaților Europeni.

Amintim, de asemenea, că în perioada 24-26 iunie 2016, la Alba Iulia s-a organizat a XXX-a ediție a Congresului General al Uniunii Avocaților Europeni.

La manifestare au participat personalități de prestigiu ale sistemului european, între care președintele Consiliului Superior al Magistraturii,  jud. Mircea Aron, procurorul general al României, Augustin Lazăr sau președintele UNBR, Gheorghe Florea”.

Sursa informației

UNBR. 11 avocați din Alba, la al 31-lea Congres al Uniunii Avocaților Europeni was last modified: iunie 30th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter