UNBR a constituit Grupul de lucru privind „Evoluția profesiei de avocat în perspectivă”

16 Sep 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 615

Despre

  • Cei mai tineri membri ai consiliilor barourilor din România şi ai conducerii executive a UNBR
  • Evoluția profesiei de avocat în România

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul UNBR, întrunit în ședința din 5 septembrie 2015, a hotărât inițierea și organizarea consfătuirii naționale a celor mai tineri membri ai consiliilor barourilor din România și ai conducerii executive a UNBR, în vederea constituirii Grupului de lucru consultativ al Consiliului UNBR privind perspectiva evoluției profesiei de avocat din România, așa cum reiese din anunțul publicat de Uniune.

În cadrul acestui Grup de lucru, tinerii avocați vor avea ocazia să-și spună cuvântul și să participe la o serie de dezbateri pe marginea direcțiilor strategice ale profesiei de avocat.

Aceștia vor comunica în mod constant cu consilierii UNBR astfel încât evoluția profesiei, privită prin prisma tinerei generații, să fie în permanență pe agenda Consiliului Uniunii.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Comisia Permanentă a UNBR a anunțat că va lua măsuri pentru punerea în practică a proiectului.

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de UNBR (www.unbr.ro)

UNBR a constituit Grupul de lucru privind „Evoluția profesiei de avocat în perspectivă” was last modified: septembrie 16th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter