UNBR a publicat o colecție de coduri deontologice ale avocaților din mai multe țări europene

13 oct. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 368

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UNBR a publicat codurile deontologice (sau reglementările echivalente) ale avocaților din Republica Moldova, Armenia, Belgia (barourile francofone și, separat, barourile germanofone), Franța, Germania, Italia și Polonia.

Aceste coduri vor fi folosite de către Grupul de lucru constituit de către Consiliul UNBR pentru redactarea Proiectului Codului de conduită profesională, de etică și deontologie al avocatului român.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

👍Vezi și: Gheorghe Florea – Codul de conduită, etică și deontologie al avocatului român (necesitatea elaborării tezelor prealabile)

UNBR a publicat o colecție de coduri deontologice ale avocaților din mai multe țări europene was last modified: octombrie 12th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter