Conferința „Migrație și azil – Antidiscriminare”

1021       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 27 iunie 2017: Au fost publicate Manualul ACTIONES cu privire la tehnicile de interacțiune judiciară în aplicarea Cartei UE – MODULE GENERALE – versiunea în limba engleză și traducerea în limba română și MODULUL 4 – NEDISCRIMINAREA – versiunea în limba engleză și traducerea în limba română

Potrivit comunicatului UNBR, au fost publicate:

Manualul ACTIONES cu privire la tehnicile de interacțiune judiciară în aplicarea Cartei UE – MODULE GENERALE – versiunea în limba engleză și traducerea în limba română 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

MODULUL 4 – NEDISCRIMINAREA – versiunea în limba engleză și traducerea în limba română.

Sursa informației


Update 23 iunie 2017: Rezultatele selecției avocaților care vor participa la seminarul național din 3-4 iulie 2017

UNBR a publicat rezultatele selecției avocaților care vor participa la seminarul național din 3-4 iulie 2017, înscris ca eveniment în cadrul Proiectului ACTIONES – Active Charter Training through Interaction Of National ExperienceS, coordonat de către Institutul Universitar European de la Florența – 23 iunie 2017.

Lista cu toate candidaturile depuse:

Nr. crt.Nume și prenumeBaroul
 1Adomniței OanaSuceava
 2Ardeleanu Laurentiu StefanBucuresti
 3Balasa Maria-StefaniaBucurești
 4Bejan GabrielaBucurești
 5Catea RoxanaBucurești
 6Clipa LauraTimiș
 7Coman RamonaMureș
 8Dincă CarmenOlt
 9Duvlea CristinaGorj
 10Iuga Anca IoanaCluj
 11Joița OvidiuBrașov
 12Manole VioletaBucurești
 13Marculescu LoredanaBucuresti
 14Milaciu CristinaAlba
 15Moraru Beatrice MihaelaBrașov
 16Nistor Diana ElenaPrahova
 17Patrut Sorin FlorianVâlcea
 18Peștean Victor FlorinBucurești
 19Radulescu AdrianaBucuresti
 20Radulescu GeorgianaBucuresti
 21Slavuica ElenaBucurești
 22Szabo LaurentiuMureș
 23Tacutanu AlexandraIași
 24Takacs Kato KatalinHunedoara
 25Tamas RamonaBucurești
 26Uceanu LuminițaConstanta
 27Ungur Horia SerbanTimiș
 28Vrabie MihaelaBucurești
 29Zaharia Manescu DanielaBucurești
 30Zamfirescu Ioana Raluca DanaPrahova

Candidaturile comunicate au fost analizate cu luarea în calcul a criteriilor anunțate în anunțul privind organizarea seminarului, iar persoanele cuprinse în tabelul de mai jos au fost selectate să participe la seminar:

Nr. crt.Nume și prenumeBaroul
 1Adomniței OanaSuceava
 2Ardeleanu Laurentiu StefanBucuresti
 3Balasa Maria-StefaniaBucurești
 4Catea RoxanaBucurești
 5Clipa LauraTimiș
 6Coman RamonaMureș
 7Duvlea CristinaGorj
 8Iuga Anca IoanaCluj
 9Joița OvidiuBrașov
 10Manole VioletaBucurești
 11Milaciu CristinaAlba
 12Moraru Beatrice MihaelaBrașov
 13Nistor Diana ElenaPrahova
 14Patrut Sorin FlorianVâlcea
 15Radulescu AdrianaBucuresti
 16Radulescu GeorgianaBucuresti
 17Slavuica ElenaBucurești
 18Szabo LaurentiuMureș
 19Tamas RamonaBucurești
 20Uceanu LuminițaConstanta
 21Ungur Horia SerbanTimiș
 22Vrabie MihaelaBucurești
 23Zaharia Manescu DanielaBucurești
 24Zamfirescu Ioana Raluca DanaPrahova

Baroul informează avocații selectați să participe că fondurile alocate prin finanțare acoperă costurile pentru organizarea evenimentului (închiriere sală, materiale de lucru, pauza de cafea si prânz în zilele de 3 și 4 iulie) și costurile privind cazarea (1 noapte, respectiv 3/4 iulie 2017) și transportul pentru avocații care nu sunt din București.

În acest sens, avocații selectați sunt rugați să păstreze titlurile de călătorie cu care efectuează deplasarea la București, în vederea decontării. În funcție de costurile / participant este posibilă stabilirea unui plafon maximal privind decontarea transportului. Decontarea costurilor de călătorie va avea loc după ce evenimentul va avea loc și numai pe baza documentelor justificative (bilet de tren, bonuri de combustibil, etc.).

Uniunea Națională a Barourilor din România (în continuare UNBR) este partener în Proiectului ACTIONES – Active Charter Training through Interaction Of National ExperienceS, coordonat de către Institutul Universitar European de la Florența (în continuare EUI). Proiectul se deruleaza pe o perioadă de doi ani, în perioada 1 noiembrie 2015 – 31 octombrie 2017.

Sursa informației


Update 23 mai 2017: Se prelungește termenul de depunere al cererilor pentru Conferința Națională cu tematica „Migrație și Azil – Antidiscriminare” a Proiectului Actiones finanțat de Comisia Europeană – Programul Drepturi Fundamentale & Cetățenie

INPPA a anunțat într-un comunicat că va prelungi termenul de înscriere la Conferința Națională cu tematica „Migrație și Azil – Antidiscriminare”.

Astfel, termenul de depunere a cererilor de înscriere este 06 iunie 2017, iar termenul privind rezultatul procesului de selecție este 10 iunie 2017.

Detalii despre procesul de selecție și cerințele pentru selecția candidaților găsiți aici:

Sursa informației


Într-un comunicat UNBR a anunțat că intenționează să selecteze 25 de participanți pentru Conferința Națională cu tematica „Migrație și azil – Antidiscriminare”, care se va desfășura la București, în perioada 3-4 iulie 2017. 

Astfel, candidații interesați sunt rugați să depună următoarele documente până în data de 20 mai  2017 la adresele de email [email protected] și [email protected] :

  1. CV în limba română ;
  2. O scurtă scrisoare de motivație, redactată în limba română, în care să se explice care este rațiunea pentru depunerea candidaturii, care sunt beneficiile pe care el/ea consideră ca le‐ar primi prin participare  și care sunt contribuțiile pe care el/ea le‐ar putea aduce Proiectului. Această scrisoare nu trebuie să conțină explicații/informații ale CV‐ului candidatului.
  3. Dovada competențelor lingvistice pentru limba engleză, cunoașterea limbii engleze putând constitui un avantaj în selecție).

Conferința „își propune să abordeze dificultățile complexe și multiple cu care se confruntă judecătorii și avocații în aplicarea Cartei UE, folosind formatul Centrului de cooperare judiciară ca forumuri  în care judecătorii și avocații naționali interacționează în mod direct între ei și cadre universitare în scopul încurajării dialogului judiciar”.

Detalii despre procesul de selecție și cerințele pentru selecția candidaților găsiți aici:

[UPDATE: A fost publicat Manualul ACTIONES] UNBR. Conferința Națională cu tema „Migrație și azil – Antidiscriminare”: 3-4 iulie 2017, București was last modified: iunie 27th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter