UNBR. Consiliul Barourilor Europene (CCBE) – Memorandum privind recunoașterea transfrontalieră a pregătirii profesionale continue

6 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 217

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 5 decembrie 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Memorandumul privind recunoașterea transfrontalieră a pregătirii profesionale continue – intrat în vigoare – semnat de 42 de organizații profesionale membre ale Consiliului Barourilor Europene (CCBE).

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos conținutul Memorandumului privind recunoașterea transfrontalieră a pregătirii profesionale continue, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

UNBR. Consiliul Barourilor Europene (CCBE) – Memorandum privind recunoașterea transfrontalieră a pregătirii profesionale continue was last modified: decembrie 6th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter