UNBR. Felicitări noului Președinte ales al Uniunii Avocaților din Republica Moldova

9 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 196

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 9 octombrie 2017, UNBR a publicat un mesaj de felicitare adresat domnului avocat Ploșnița Emanoil, pentru dobândirea calității de Președinte ales al Uniunii Avocaților din Republica Moldova.

Redăm mai jos conținutul acestui mesaj.

 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România

Către

Uniunea Avocaților din Republica Moldova
În atenția domnului avocat Ploșnița Emanoil, Președinte

Uniunea Națională a Barourilor din România transmite felicitări domnului avocat Ploșnița Emanoil, noul Președinte ales al Uniunii Avocaților din Republica Moldova!

În numele Corpului avocaților din România, vă dorim putere de muncă pentru ducerea la îndeplinire cu succes a proiectelor propuse, inclusiv a celor ce privesc colaborarea inter-instituțională între Uniunea Națională a Barourilor din România și Uniunea Avocaților din Republica Moldova, potrivit Memorandumului de înțelegere privind cooperarea dintre Uniunea Națională a Barourilor din România și Uniunea Avocaților din Republica Moldova semnat de cele două instituții la 17 noiembrie 2012 și înțelegerilor convenite la întâlnirea bilaterală între reprezentanții conducerilor profesiei de avocat din România și Republica Moldova care a avut loc la Mălini în județul Suceava în perioada 14-16 octombrie 2016.

Ne manifestăm încrederea că proiectele propuse privind relațiile de conlucrare directe ce urmează a fi stabilite între barourile din Republica Moldova și barourile de pe raza Curților de Apel Suceava, Iași, Bacău și Galați se vor dezvolta astfel cum s-a convenit la întâlnirea dintre conducerea U.A.R.M. și U.N.B.R. cu ocazia Forumului România – Republica Moldova în domeniul Justiției “Reforma justiției și lupta împotriva corupției în perspectivă europeană”, desfășurat la Chișinău la 10-11 noiembrie 2016.

Cu alese salutări colegiale,

Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România

Av. dr. Gheorghe FLOREA

Sursa informației

UNBR. Felicitări noului Președinte ales al Uniunii Avocaților din Republica Moldova was last modified: octombrie 9th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter