Masa rotundă „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților”

668       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 20 iunie 2017 Au mai rămas 3 zile până la masa rotundă

Anul acesta masa rotundă va avea ca temă „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților” și va fi organizată de UNBR, INPPA și Baroul București, în parteneriat cu Editura Universul Juridic.

Evnimentul se va desfășura vineri, 23 iunie 2017, la Sala de festivități a Baroului București, etaj VI, Str. Dr. Dumitru Râureanu nr. 3, Sector 5.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Potrivit comunicatului din data de 3 iunie 2017 UNBR anunță masa rotundă cu tema: „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților” organizată de UNBR, INPPA și Baroul București, în parteneriat cu Editura Universul Juridic.

Evnimentul se va desfășura vineri, 23 iunie 2017, la Sala de festivități a Baroului București, etaj VI, Str. Dr. Dumitru Râureanu nr. 3, Sector 5.

Redăm mai jos afișul cu  descrierea evenimentului:

Sursa informației

[UPDATE: Au mai rămas 3 zile] UNBR anunță masa rotundă cu tema: „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților” was last modified: iunie 20th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter