UNBR a publicat lista hotărârilor relevante și a hotărârilor preliminare pendinte ale CJUE

2 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1854

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Printr-un comunicat al Uniunii Naționale a Barourilor din România, din 31 ianuarie 2017, a fost dată publicității Lista hotărârilor relevante și a hotărârilor preliminare pendinte ale Curții de Justiție a Uniunii Europene în materie de azil și migrație. Documentele au fost puse la dispoziție în mod oficial de ECRE/ELENA (European Council on Refugees and Exiles/European Legal Network on Asylum), iar traducerea neoficială în limba română a fost realizată de către Reprezentanța Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați în România (UNHCR).

Vă redăm, în continuare, respectivele documente:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
UNBR a publicat lista hotărârilor relevante și a hotărârilor preliminare pendinte ale CJUE was last modified: februarie 2nd, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter