UNBR: Regulamentul – Cadru pentru organizarea, funcționarea și atribuțiile serviciilor de asistență judiciară ale barourilor (Hotărârea Consiliului UNBR nr. 180/2016)

30 mart. 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 196

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 30 martie 2017, pe site-ul Baroului Dolj a fost publicată Hotărârea Consiliului UNBR nr. 180/17 decembrie 2016

Vă prezentăm în continuare dispozițiile respectivei hotărâri:

Art. 1 – Se aprobă Regulamentul – Cadru pentru organizarea, funcționarea și atribuțiile serviciilor de asistență judiciară ale barourilor, prevăzut în Anexa la prezenta hotărâre.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Art. 2 – Prezenta hotărâre se comunică membrilor Consiliului UNBR, barourilor și Departamentului de Coordonare a Asistenței Judiciare (DCAJ) și se afișează pe website-ul www.unbr.ro .

Art. 3 – DCAJ și barourile vor lua măsurile corespunzătoare pentru aducerea Regulamentului-Cadru la cunoștința avocaților și a Serviciilor de Asistență Judiciară și pentru punerea sa în aplicare”.

Sursa informației

UNBR: Regulamentul – Cadru pentru organizarea, funcționarea și atribuțiile serviciilor de asistență judiciară ale barourilor (Hotărârea Consiliului UNBR nr. 180/2016) was last modified: martie 30th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter