UNBR. Comunicat privind ședința Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România din 20 ianuarie 2017

21 ian. 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1266

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Comisia Permanentă a U.N.B.R. apreciază că este necesară dezbaterea publică privire la acte normative care vizează drepturi și libertăți fundamentale ale omului în contextul inițierii de către Guvernul României a unor măsuri legislative în materie penală.

Redăm comunicatul Uniunii Naționale a Barourilor din România:

La ședința Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România (U.N.B.R.) din 20 ianuarie 2017 au participat, în calitate de invitați:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– doamna judecător Mariana Ghena, Președintele Consiliului Superior al Magistraturii;

– domnul procuror Cristian Ban, Vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii;

– domnul Ovidiu Predescu, consilier al Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție;

– domnul Florin Iordache, Ministrul Justiției;

– doamna Nicoleta Pauliuc, Vicepreședintele Comisiei juridice de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului României;

– domnul Eugen Nicolicea, Președintele Comisiei juridice de disciplină și imunități a Camerei Deputaților;

– domnul Alexandru Bălănescu, membru al Comisiei juridice, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților;

– doamna judecător Ana Maria Garofil, Directorul Institutului Național al Magistraturii.

Fiecare dintre invitați a transmis Corpului avocaților mesaje de conlucrare instituțională.

Domnul Florin Iordache, Ministrul Justiției, a informat Comisia Permanentă a U.N.B.R. cu privire la inițierea de către Guvernul României a unor măsuri legislative în materie penală, aflate în prezent în dezbatere publică.

Comisia Permanentă a U.N.B.R. apreciază că este legitimă și necesară dezbaterea publică angajată în societate cu privire la acte normative care vizează drepturi și libertăți fundamentale ale omului. Implicarea profesioniștilor dreptului în analiza efectelor unor astfel de măsuri este utilă decidenților politici.

Comisia Permanentă a U.N.B.R. a exprimat disponibilitatea profesiei de a contribui din punct de vedere tehnico-juridic la perfecționarea reglementărilor legale, după consultarea Corpului profesional.

Sursa: Comunicat UNBR 2017 01 20

UNBR. Comunicat privind ședința Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România din 20 ianuarie 2017 was last modified: ianuarie 21st, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter