UNBR are site nou

4 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 618

Despre

  • www.unbr.ro/dev
  • O mai mare deschidere către comunitatea profesională și către societate
  • O resursă pentru avocați în ceea ce privește noutățile profesiei, dezvoltarea profesională, responsabilitatea socială

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Națională a Barourilor din România a lansat noul site de informare și comunicare al instituției. Acest demers se integrează în noua strategie online de comunicare a UNBR, orientată spre o mai mare deschidere către comunitatea profesională și către societate.

Noul site-ul UNBR (www.unbr.ro/dev) este conceput ca un instrument online de comunicare și informare este structurat pe următoarele paliere:

  1. 1. Secțiunea UNBR , care include acte interne și europene privind profesia de avocat, grupuri de lucru, programe și proiecte, relații interinstituționale și interprofesionale, fondul de solidaritate, informații legate de responsabilitatea socială în profesie, etc.
  2. 2. BAZE DE DATE, cu trei rubrici: Tabloul Avocaților, Info avocat, Barouri
  3. 3. COMUNICARE, cu rubrici noi: mass/media, video, propuneri și sesizări de la avocați, etc.
  4. 4. LEGĂTURI UTILE către: Acces membri, Rolii, Legislația României, Calculator taxe și contribuții, Universul Juridic și Protecția Datelor
  5. 5. Secțiunea PUBLICAȚII unde se regăsește Newsletter-ul lunar, Revista Presei, Buletinul Informativ, Revista Avocatul etc.

Întregul conținut din vechiul site, cu aproximativ 1000 de articole, a fost integrat în conținutul noii platforme și va fi putea fi găsit printr-un acces simplu și intuitiv la informația căutată.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Noul site al UNBR este conceput ca o resursă pentru avocați în ceea ce privește noutățile profesiei, dezvoltarea profesională, responsabilitatea socială și o sursă de informații atât pentru avocați, cât și pentru barouri și jurnaliștii interesați.

Sursa informației este vechiul site UNBR (www.unbr.ro).

UNBR are site nou was last modified: mai 2nd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter