UNBR susține protestul magistraților

16 Sep 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 712

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Comisia Permanentă UNBR a anunțat că sprijină demersurile asociațiilor magistraților în vederea asigurării cadrului corespunzător îmbunătățirii calității actului de justiție și a condițiilor de muncă ale magistraților și personalului auxiliar, pentru consacrarea legală, expresă și precisă  a garanțiilor dreptului la apărare și la respectarea confidențialității relațiilor avocat-client.

UNBR își exprimă convingerea că asociațiile magistraților vor sprijini în continuare eforturile organelor profesiei de avocat de a se realiza condiții corespunzătoare pentru asigurarea respectării dreptului la apărare prin avocat, inclusiv prin raporturi corecte între cei implicați în actul de realizare a justiției!

Președinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

dr. Gheorghe FLOREA

👍Vezi și Memorandumul privind justiția

UNBR susține protestul magistraților was last modified: septembrie 16th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter