[UPDATE: Rezultate finale] UNEJ. Concurs pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta (termen-limită: 8 noiembrie 2017)

28 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 649

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 28 decembrie 2017: Rezultatele finale obținute de către candidați la concursul de schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta

Potrivit unui anunțUniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele finale în ceea ce privește concursul de schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor finale obținute de către candidați la concursul de schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta, astfel cum a fost publicat de către UNEJ:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 21 decembrie 2017: Rezultatele obținute de către candidați după soluționarea contestațiilor la concursul de schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta

Potrivit unui anunț din data de 19 decembrie 2017, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele contestațiilor în ceea ce privește concursul de schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

Totodată, listele privind rezultatele finale vor fi afișate după validarea acestora de către Consiliul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, în conformitate cu dispozițiile art. 35 din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 210/2001, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați după soluționarea contestațiilor la concursul de schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta, astfel cum a fost publicat de către UNEJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 8 decembrie 2017: Rezultatele concursului de schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta

Potrivit unui anunț din data de 8 decembrie 2017, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele concursului de schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

Contestațiile se depun la Camera executorilor judecătorești unde s-a depus cererea de înscriere la concurs, termenul limită fiind marți, 12 decembrie 2017.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul centralizator privind rezultatele la concursul de schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta, astfel cum a fost publicat de către UNEJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 4 decembrie 2017: Barem de corectare – concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta

Potrivit unui anunțUniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității baremul de corectare aferent concursului pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare baremul de notare a candidaților, astfel cum a fost publicat de către UNEJ:

Sursa informației


Update 27 noiembrie 2017: Desfășurarea concursului pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta

Potrivit unui anunț, UNEJ anunță faptul că examenul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta va avea loc în data de 29 noiembrie 2017 și se va desfășura în sala Roma, situată la etajul 1 din cadrul Auditorium Pallady din București, Bulevardul Theodor Pallady 40G, sector 3.

Accesul candidaților în sala de concurs se va face numai pe baza actului de identitate (carte de identitate, carte de identitate provizorie, buletin de identitate, pașaport), lipsa acestuia atrăgând neparticiparea la proba scrisă și eliminarea din concurs, în următoarul interval orar:

14.00 – 14.30.

Este interzis accesul, în sala de concurs, cu telefoane mobile sau cu orice alte mijloace de comunicare/informare/consultare, iar în timpul probei scrise este interzisă folosirea oricăror surse de comunicare/informare/consultare pentru rezolvarea subiectelor.

Sursa informației


Update 24 noiembrie 2017: Verificarea dosarelor candidaților înscriși la concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta

Potrivit unui comunicat din data de 20 noiembrie 2017, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere a candidaților la concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos Hotărârea din data de 20 noiembrie 2017 privind verificarea dosarelor candidaților înscriși la concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta, astfel cum a fost publicată de către UNEJ:

Sursa informației


UNEJ. Concurs pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta (termen-limită: 8 noiembrie 2017)

Potrivit unui anunț, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 29 noiembrie 2017, ora 15.00, concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

Locul desfășurării concursului: București, Auditorium Pallady, Bulevardul Theodor Pallady 40G, sector 3.

Accesul candidaților în sala de concurs se va face, numai pe baza actului de identitate, cu cel mult 30 de minute înaintea orei stabilite, respectiv ora 14.30.

Data limită de înscriere: conform prevederilor art. 791 alin. (5) din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 210/2001, cu modificările și completările ulterioare, „cererile de înscriere la concurs se depun, cu cel puțin 20 de zile înainte de data susținerii acestuia, la Camera executorilor judecătorești în a cărei circumscripție candidatul are sediul biroului (…)”, respectiv până la data de 8 noiembrie 2017.

Taxa de înscriere la concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta pentru anul 2017 este de 3000 de lei și se va achita după cum urmează:

– 20% din cuantumul taxei, respectiv suma de 600 de lei în contul Camerei unde urmează să se depună cererea de înscriere; 
– 80% din cuantumul taxei, respectiv suma de 2400 de lei 
se va achita în oricare dintre conturile U.N.E.J: RO84 BRDE 441S V922 1004 4410 – B.R.D. Șincai, RO98 BREL 0002 0010 6873 0101 – Libra Bank Nerva Traian, cu mențiunea „taxă schimbare sediu 2017”.

Dosarul candidatului va conține următoarele documente:

1. Cerere de înscriere, în original;
2. Dovada plății taxei de înscriere.

În cererea de înscriere la concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta, candidații, executori judecătorești, vor menționa, în ordinea preferinței, circumscripțiile pentru care optează, având în vedere posturile vacante, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nr. 1476/25.10.2017 – numărul total de posturi fiind 18.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta și:

– Model cerere pentru înscrierea la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești;
– Tematica pentru concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești;
– M. Of. Nr. 1476 – 25.10.2017.pdf.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] UNEJ. Concurs pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta (termen-limită: 8 noiembrie 2017) was last modified: decembrie 28th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter