UNEJ nu a cenzurat vreodată și nu a încercat să ofere modele predefinite ale actelor executorilor judecătorești

5 Mar 2016
3 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 5 (3 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1211
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Doamna Melania Nicoleta Segărceanu – Directorul Direcției juridice din cadrul UNEJ – a declarat, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 2 martie 2016:

„Actele executorului judecătoresc au suferit modificări de la titulatură, până la conținutul acestora. Fiind vorba de un nou cod, toate documentele au trebuit actualizate la noile cerințe legislative. Evoluția a fost spectaculoasă, totul era nou, toată lumea se întreba cum să facă mai bine modele de acte, astfel încât să nu se omită niciun element care este absolut necesar a fi menționat într-un astfel de document. Modele putem să oferim câte dorim, fiecare executor judecătoresc este liber să își întocmească propriul model de act de executare pe fiecare categorie în parte. UNEJ nu a cenzurat vreodată și nu a încercat să ofere modele predefinite ale actelor executorilor judecătorești, ci a dat hotărâri de recomandare, cum credem noi că trebuie să arate un document sau ce ar trebui să facă un executor judecătoresc într-o anumită ipoteză, dar în nici un caz să impunem un anumit model, pentru că, practic, creația intelectuală a fiecărui executor judecătoresc trebuie să își spună cuvântul și fiecare executor are o altă viziune.”

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

👍Vezi și: EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” – Executarea silită, provocări și perspective

UNEJ nu a cenzurat vreodată și nu a încercat să ofere modele predefinite ale actelor executorilor judecătorești was last modified: martie 4th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter