Unele aspecte referitoare la reglementările art. 1141 și art. 1142 din Codul civil cu privire la exercitarea dreptului de proprietate comună pe cote părţi forţată asupra amintirilor de familie

6 iul. 2017
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 478

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Unele aspecte referitoare la reglementările art. 1141 și art. 1142 din Codul civil cu privire la exercitarea dreptului de proprietate comună pe cote părți forțată asupra amintirilor de familie was last modified: iulie 6th, 2017 by Cristian Jora

Recomandări

Despre autori:

Cristian Jora

Cristian Jora

Este prof. univ. dr. în cadrul Facultății de Științe Juridice și Administrative a Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, directorul Departamentului de drept privat al aceleiași Facultăți și cercetător științific asociat în cadrul Sectorului de drept privat al Institutului de Cercetări Juridice acad. Andrei Rădulescu al Academiei Române.
A mai scris:
Elena Makkai

Elena Makkai

Este Consilier juridic la Secretariatul General al Guvernului.

Abonează-te la newsletter