Unele consideraţii cu privire la partaj, conform reglementărilor noului Cod civil

23 iun. 2016
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1649

Despre

  • Întrucât coproprietatea obişnuită reprezintă o stare temporară, aceasta încetează prin partaj
  • Dreptul de a cere partajul este imprescriptibil sub aspect extinctiv
  • Coproprietatea poate să înceteze, prin dobândirea tuturor cotelor părţi ale coproprie¬tarilor de către unul singur dintre aceştia

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Unele considerații cu privire la partaj, conform reglementărilor noului Cod civil was last modified: iunie 29th, 2016 by Cristian Jora

Recomandări

Despre autor:

Cristian Jora

Cristian Jora

Este prof. univ. dr. în cadrul Facultății de Științe Juridice și Administrative a Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, directorul Departamentului de drept privat al aceleiași Facultăți și cercetător științific asociat în cadrul Sectorului de drept privat al Institutului de Cercetări Juridice acad. Andrei Rădulescu al Academiei Române.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter