Unele consideraţii cu privire la tendinţele actuale în abordarea tehnico ştiinţifică a procesului civil şi a executării silite

17 oct. 2016
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2370

Despre

  • Argumentum
  • Despre rolul moralei şi al religiei în procesul civil şi executarea silită
  • Despre rolul executorului judecătoresc în contemporaneitate
  • Despre cum pot influenţa desele schimbări masive ale legislaţiei executarea silită
  • De ce este nevoie de un cod al executării silite sau diferenţa între o lege şi un cod
  • Concluzii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Unele considerații cu privire la tendințele actuale în abordarea tehnico științifică a procesului civil și a executării silite was last modified: octombrie 14th, 2016 by Stelian-Valentin Bădescu

Recomandări

Despre autor:

Stelian-Valentin Bădescu

Stelian-Valentin Bădescu

Este lector univ. dr., titular la Facultatea de Studii Economice şi Politice din cadrul Universităţii Europei de Sud-Est „Lumina", avocat în Baroul București și cercetător asociat al Institutului de Cercetări Juridice, „Acad. Andrei Rădulescu" al Academiei Române.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter