Unele consideraţii privind efectele recunoaşterii autorităţii de lucru interpretat a hotărârilor Curţii de Justiţie a Uniunii Europene asupra dreptului procesual civil român

21 Sep 2017
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 407

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Unele considerații privind efectele recunoașterii autorității de lucru interpretat a hotărârilor Curții de Justiție a Uniunii Europene asupra dreptului procesual civil român was last modified: septembrie 20th, 2017 by Maria-Magdalena Cardiș

Recomandări

Despre autor:

Maria-Magdalena Cardiș

Maria-Magdalena Cardiș

Este consilier juridic.

Abonează-te la newsletter