Unele considerații privind incriminarea spam-ului la nivel internațional

11 mart. 2016
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 5 (2 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1391

Despre

  • Considerații privind posibilitatea incriminării spam-ului în cadrul Convenţiei Consiliului Europei privind criminalitatea informatică
  • Incriminarea Spam-ului în legislația Statelor Unite ale Americii
  • Incriminarea Spam-ului potrivit reglementărilor la nivelul Uniunii Europene
  • Incriminarea spam-ului în legislația din România

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Unele considerații privind incriminarea spam-ului la nivel internațional was last modified: martie 11th, 2016 by Adrian Cristian Moise

Recomandări

Despre autor:

Adrian Cristian Moise

Adrian Cristian Moise

Este avocat în Baroul Dolj, lector universitar la disciplina Criminalistică la Facultatea de Drept şi Administraţie Publică din Craiova, Universitatea Spiru Haret din Bucureşti, membru în Consiliul Ştiinţific al Revistei Române de Criminalistică, membru al Asociaţiei Criminaliştilor din România, membru al Societăţii Române de Criminologie şi Criminalistică.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter