Universitatea din București a câștigat Locul III la concursul Willem Vis de la Hong Kong

4 Apr 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 332

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 3 aprilie 2017, Universitatea din București anunță că a câștigat Locul III la concursul Willem Vis de la Hong Kong, cel mai mare concurs de drept privat din lume.

Astfel, echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat locul III pe echipe (din 147 de echipe participante) la concursul Willem Vis, ediția a 14-a, care s-a desfășurat la Hong Kong în perioada 26 martie – 2 aprilie 2017, ajungând în semifinalele fazei de pledoarii. În plus, studenții Ioana-Cătălina Bîzîc și Octavian-Florentin David au câștigat fiecare câte o mențiune (locul IV) la categoria cel mai bun pledant (din peste 250 de studenți pledanți).

La faza orală, echipa Facultății de Drept a Universității din București a fost compusă din studenții Ioana-Cătălina Bîzîc (anul IV), Ioana-Gabriela Ciornei (anul IV), Octavian Florentin David (anul IV) și Sabrina-Gabriela Porteka (anul III). Studenții români au obținut premiul de semi-finalist (locul III) la categoria „David Hunter” pentru cea mai bună echipă la rundele de pledoarii, cea mai prestigioasă categorie din cadrul concursului. Echipa Universității din București a fost singura echipă europeană care a ajuns până în această fază a competiției. Ceilalți 3 semi-finaliști au fost: Universitatea Singapore Management (Singapore), Universitatea NALSAR (India) și Universitatea West Bengal (India). Universitatea West Bengal a obținut locul I pe echipe. În plus, studenții Ioana-Cătălina Bîzîc și Octavian-Florentin David au obținut fiecare câte o mențiune (locul IV) la categoria „Neil Kaplan” pentru cel mai bun pledant din peste 250 de studenți pledanți.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Redăm în continuare conținutul integral al comunicatului.

Universitatea din București a câștigat Locul III la concursul Willem Vis de la Hong Kong was last modified: aprilie 4th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter