Seria de conferințe SMART LAW CONFERENCES [UPDATE: Cum a fost la prima ediție]

1573       0
4 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 5 (4 votes, average: 4,75 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Universul Juridic lansează un proiect nou, seria de conferințe SMART LAW CONFERENCES 📅 27 martie 2017 București Universul Juridic lansează un proiect nou, seria de conferințe SMART LAW CONFERENCES

Data 27 martie 2017
Locația Sediul Mușat&Asociații, din bd. Aviatorilor nr. 43, et. 5.
Speakeri dna judecător Evelina Oprina, dl judecător Vasile Bozeșan, dl avocat Octavian Popescu

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 28 martie 2017: Cum a fost la prima ediție a SMART LAW CONFERENCES

Seria modificărilor legislative propuse de legiuitor nu s-a oprit nici în 2017. Astfel, de curând au intrat în vigoare prin legea 17/2017 o serie de modificări importante în ceea ce privește Noul Cod de procedură civilă și, mai exact, în materia executării silite.

A fost contextul optim pentru lansarea unui nou proiect de către editura Universul Juridic. Este vorba despre Smart Law Conferences, un proiect prin care specialiști reputați vin în fața participanților, fiind în același timp conectați prin intermediul internetului cu profesioniștii în materia dreptului, care își doresc să clarifice anumite interpretări și prevederi legale.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Am fost găzduiți în seara zilei de 27 martie de Casa de Avocatură Mușat&Asociații, unde speakerii noștri, doamna prof. univ. dr., jud. Evelina Oprina, și domnii jud. drd. Vasile Bozeșan și av. Octavian Popescu, au dat curs inițiativei editurii de a clarifica recentele modificări. Peste 50 de participanți în sală și câteva mii de utilizatori din mediul online au fost conectați cu speakerii conferinței de debut a acestui proiect, primind clarificări și interpretări necesare în activitatea de zi cu zi, mai ales că această lege a început deja să fie aplicată și să necesite o serie de clarificări pentru o mai bună înțelegere.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au dat curs invitației noastre, exprimându-ne speranța că și la viitoarele ediții ale acestei serii lansate de Universul Juridic vom fi la fel de mulți – atât fizic cât și în mediul online.


Transmisia LIVE s-a încheiat. Revenim în scurt timp cu înregistrarea evenimentului.

Universul Juridic lansează un proiect nou, seria de conferințe SMART LAW CONFERENCES, din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor pe care, în special practicienii dreptului le au și cu scopul de clarificare a unor chestiuni de drept pe care doctrina, jurisprudența și alte tipuri de evenimente organizate nu o fac.

👍Vezi pagina de Facebook a evenimentului

În acest sens, luni, 27 martie, 2017, avem premiera acestei serii de conferințe, printr-un eveniment dedicat recentelor modificări ale Codului de procedură civilă, avându-i ca speakeri principali pe dna judecător Evelina Oprina, pe dl judecător Vasile Bozeșan și pe dl avocat Octavian Popescu, specialiști recunoscuți în materia executării silite, care se vor apleca asupra acestor modificări și vor încerca clarificarea diverselor aspecte, împreună cu participanții în sală, dar și cu participanți online care vor fi conectați cu noi și vor pune întrebări – putând interveni pe parcursul evenimentului.

Ne bucurăm să îi avem alături pe colegii noștri de la Mușat&Asociații, evenimentul urmând a se desfășura în frumoasa sală de evenimente a Societății de Avocatură, care a celebrat recent 25 de ani de activitate.

Sperăm ca acest prim eveniment să se bucure de audiența și interesul participanților pe măsura speakerilor și a temelor dezbătute.

👍Vezi pagina de Facebook a evenimentului

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment – accesul online și accesul în sala de desfășurare a evenimentului sunt libere – luni, începând cu ora 18.00 la sediul Mușat&Asociații, din bd. Aviatorilor nr. 43, et. 5.

Atenție! Locuri limitate! Intrarea este liberă, în măsura locurilor disponibile.

Rezervările se fac la adresa de e-mail [email protected] Pentru mai multe detalii – tel. ‎‎0733 674 555.

👍Vezi pagina de Facebook a evenimentului

Universul Juridic lansează un proiect nou, seria de conferințe SMART LAW CONFERENCES was last modified: martie 28th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter