wptest.universuljuridic.ro, altfel!

9 dec. 2014
16 voturi, medie: 4,69 din 516 voturi, medie: 4,69 din 516 voturi, medie: 4,69 din 516 voturi, medie: 4,69 din 516 voturi, medie: 4,69 din 5 (16 votes, average: 4,69 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2214
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Astăzi, 9 decembrie 2014, lansăm wptest.universuljuridic.ro, ALTFEL!

De ce altfel?

În primul rând, pentru că transferăm site-ul editurii la o altă adresă de internet, urmând ca acest domeniu, wptest.universuljuridic.ro, să fie utilizat pentru interacțiunea cu destinatarii noștri, comunitatea juriștilor din România.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În al doilea rând, și mai mult decât atât, prin colaborarea cu peste 700 de autori, aducem la cunoștința juriștilor cel mai complex conținut dintre editurile de profil. Din păcate, nu reușim să ajungem la destinatarii noștri așa cum ne-am dori, pentru că, după Revoluție, comerțul clasic prin librării a suferit transformări nu tocmai benefice. Am constatat cu mai mulți ani în urmă acest lucru și am investit atunci în ujmag.ro, cel mai complex magazin on-line dedicat pieței juridice. Suntem în topul preferințelor cumpărătorilor de carte juridică în mediul on-line, fiind certificați ca atare de către Gala GPEC, unde am câștigat marele premiu pe România la categoria cărți și reviste.

În acest context, este momentul să facem mai mult pentru producția editorială pe care o realizăm, dar și pentru autorii noștri, deschizând prin intermediul wptest.universuljuridic.ro un canal de comunicare cu profesioniștii domeniului juridic.

Astfel, pornind de la o serie de aspecte pe care le-am constatat în piață, unul dintre acestea fiind faptul că internetul a devenit un mediu important și necesar, inclusiv pentru juriști, ne dorim să oferim autorilor o platformă de comunicare și interacțiune cu mediul căruia i se adresează, fie că vorbim aici de studenți, fie că vorbim de practicienii mediului juridic.

Unul dintre obiectivele acestui portal este ca, pornind de la creația intelectuală pe care autorii editurii Universul Juridic o elaborează, să punem în lumină pentru membrii comunității juriștilor din România idei interesante, comentarii și interpretări ale actelor normative, ale deciziilor diferitelor instanțe judecătorești, teorii proprii, propuneri de lege ferenda etc., cu scopul de a le face astfel cunoscute și, în același timp, utile.

Vom încerca să ne implicăm, cu sprijinul autorilor noștri, în dezbaterea diverselor chestiuni cu care profesiile juridice și, în principal, activitatea acestora se confruntă. Avem ca autori atât magistrați cât și avocați, notari, practicieni în insolvență, executori etc., care pot deveni, prin comentariile și implicarea pe wptest.universuljuridic.ro, un sprijin real pentru profesii.

Nu în ultimul rând, vom publica editoriale ale diverșilor specialiști, opinii etc., care vin să întregească o politică editorială pe care o dorim a fi articulată și coerentă.

Trăim într-o epocă a vitezei în care internetul este mijlocul cel mai rapid de acces la un univers de informații.

Editura Universul Juridic propune, prin acest proiect, o interacțiune, prin intermediul mediului online, între cea mai mare și cea mai complexă comunitate de autori și o categorie specială și extrem de necesară vieții sociale și bunului mers al acesteia, pe care o reprezentați dumneavoastră, JURIȘTII.

Universul Juridic într-un univers de informații. ALTFEL!

 

Nicolae Cîrstea

wptest.universuljuridic.ro, altfel! was last modified: octombrie 25th, 2017 by Nicolae Cîrstea

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC, PRO UNIVERSITARIA, EDITURA NEVERLAND şi al ujmag.ro. În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter